en oikein tiedä mitä pitäisi tehdä. nukkumaan kylläkin, unten aika olisi, mutta pelottaa mennä nukkumaan. epämääräinen olotila. enkä oikein tiedä tahdonko ottaa lääkettä siihen vaikka sitä olisi. "psyykkisen riippuvuuden ja väärinkäytön vaara on olemassa", kertoo pakkausseloste. pelottaa tuollainen. kuitenkin tiedän itsestäni että olen helposti addiktoituvaa tyyppiä. mutta pakko kai se on ottaa jos en muuten nukuttua saa kun ahdistaa niin vietävästi ja en tiedä mitä tekisin ja ja ja.. tekisi mieli tehdä ihan mitä vain saadakseni tämän pahan olon loppumaan.

eilinen meni syömisen kannalta hyvin, kaksi satsumaa ja pari lasia appelsiinimehua olivat ainoat kaloripitoiset mitä alas meni. en edes tuntenut nälkää. tänäänkään en tuntenut nälkää, mutta koulussa häpesin niin kovasti, vatsa huusi ja kurnutti koko ajan ja minä koetin ajatuksen voimalla sitä hiljentää; tauolla kävin keittämässä  desin puuroa ruuakseni, se pitää vatsan hiljaisena ja nälän loitolla, niinhän ne aina sanovat, puuro on hyvää ja ravitsevaa. ja vaikkei nälkä ollutkaan, keitin illalla vielä makaronia lautasellisen ja söin sitä ketsupin kanssa, ja nyt on paha olla, paha olla, miksi söin, miksen edes sitten voinut oksentaa sitä ulos.

voisi olla paaston aika. nestettä nestettä nestettä, ehkä hedelmä per päivä. jotain on tehtävä.

"sulla on kaunis vartalon kaari". mäkin tykkään. oikea vyötärö ja pieni mutta naisellinen lantio. pienet rinnat. mutta läskit käsivarret, läskit reidet ja vatsassa on vielä makkaraa. ne on saatava pois.